GETTING MY بیماری گال در زنان TO WORK

Getting My بیماری گال در زنان To Work

Getting My بیماری گال در زنان To Work

Blog Article

از علائم بارز این بیماری می‌توان به بروز لکه‌های پوستی قرمز و خارش زیاد اشاره کرد که، معمولاً در طول شب شدیدتر می‌شود.

گال می تواند از طریق تماس نزدیک بدن یا تماس جنسی با فردی که آلوده است منتقل شود. همچنین اگر مدت طولانی در معرض مبلمان ، لباس یا ملحفه آلوده باشید ، احتمال ابتلا به گال را خواهید داشت.

اگرچه این عوارض معمولا موقتی هستند، اما ممکن است ناراحت‌کننده باشند. درمان‌های طبیعی متداول برای گال عبارت‌اند از:

درمجموع کنه­ های گال می‌توانند حداکثر تا دو ماه در بدن بیمار زندگی کنند. با درمان گال ممکن است خارش و سوزش ناشی از بثورات آن تا چندین هفته ادامه‌دار باشد چراکه تخم‌ها و مواد زائد کنه هنوز در پوست وجود دارد، حتی اگر کنه‌ها مرده باشند.

  چاپ مطلب بیماری گال؛ علائم، دلایل و روش درمان سریع خانگی

هر کسی ممکن است به گال مبتلا شود. این بیماری ناشی از عدم رعایت بهداشت نیست. برخی از افراد بیشتر به گال مبتلا می شوند، از جمله:

دوره آموزش اطفاء حریق در آزمایشگاه آرامش به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل، آزمایشگاه آرامش در این دوره آموزشی دو ساعته که روز […]

سایر پیامدها عبارت بودند از تعداد شرکت‌کنندگانی که مجددا تحت درمان قرار گرفته بودند، تعداد شرکت‌کنندگانی که دچار بیماری گال تصاویر حداقل یک عارضه جانبی شده بودند، و تعداد شرکت‌کنندگانی که به دلیل ابتلا به عارضه جانبی از ادامه شرکت در مطالعه انصراف داده بودند.

چند روز بعد تخم ها روی سطح پوست را می گیرند و این چرخه دوباره شروع می شود و بسیاری از درمان های قدیمی برای گال می توانند عوارض جانبی جدی را ایجاد کنند. بعضی از افراد به این روش ها واکنش نشان نمی دهند و می تواند باعث مزمن شدن این مشکل شود.

بسته به نوع داروی مورد استفاده یا ظهور بثورات جدید ممکن است لازم باشد چندین روش درمانی انجام دهید.

البته در اکثر مواقع جهت تشخیص بیماری گال، نیاز به برداشتن یک لایه از روی پوست نیست.

به عنوان مثال در مواردی ممکن است با معاینه تعداد ۱۵ تونل، تنها یک یا دو انگل در آن کشف شود.

پزشک باید کرمی را سفارش دهد که حاوی دارویی به نام پرمترین برای درمان گال باشد. این کرم روی تمام بدن زیر سر، از جمله دست ها، کف دست ها و کف پا اعمال می شود.

انتقال از راه لباس خصوصا لباس‌هاي زير و لباس خواب و رو تختي و رو بالش نیز در محیط‌های اجتماعی شلوغ مانند هتل‌ها، خوابگاه‌ها و غیره نیز از موارد شایع است.

Report this page